TBN Originals - med svensk text

Program från TBN runtom i världen. Samtliga program är textade till svenska.

Share
 • Gaither - Ett ovärderligt musikarv

  Få personer har haft en så djup inverkan på den kristna musikvärlden som Bill och Gloria Gaither. I över 60 år har de skrivit musik som berört generationer över hela världen och som har undgått få i kyrkans värld.

  I detta hyllningsprogram till Bill och Gloria Gaither träffar Matt och Laurie Crou...

 • Uppkomsten av global kristen förföljelse

  Erick Stakelbeck intervjuar Mike Pompeo, Johnny Moore, Todd Nettleton, pastor Andrew Brunson och Petr Jasek om den världsomspännande förföljelsen av kristna, med fokus särskilt på länder i Afrika, Asien och Mellanöstern. Tillsammans diskuterar de effekten av lidande och tro. Och samtidigt som de ...

 • Insights: Israel och Mellanöstern

  13 items

  Få en inblick i det moderna Israel med historier om vad Israel har åstadkommit när det gäller teknologi, innovation, tro och mer. Varje avsnitt fokuserar på ett unikt ämne och innehåller globala ledare inom sina branscher och discipliner.

  Serien är textad till svenska. Aktiveras med hjälp av kna...

 • Inexplicable: Hur kristendomen spreds utöver världen

  6 items

  Inexplicable: Hur kristendomen spreds utöver världen - är TBN:s dokumentärserie i 6 delar som berättar om evangeliets spridning från 12 apostlar i Jerusalem för över 2000 år sedan till en stor närvaro på alla kontinenter idag. Res genom århundraden och kontinenter och utforska kristendomens ankom...

 • Mysteriernas bok

  1 season

  Mysteriernas Bok av Jonathan Cahn är baserad på hans bok med samma namn, och kan liknas med en skattkista fylld av mysterier, gömda nycklar och uppenbarelser. I denna serie får du chansen att ta del av bibliska mysterier från både Gamla och Nya Testamentet, mysterier som kan komma att förändra sä...

 • Åktur genom historien

  3 seasons

  Spänn fast säkerhetsbältet och häng med Dave Stotts på en färd till Bibelns historia och vidare ut i världen. Dave utgår från Bibelns ord och söker upp de platser som nämns, där han ger en bild av det som hände, inte bara ur biblisk synpunkt utan även arkeologiskt och historiskt. Få den historisk...

 • Smoketown
  1 season

  Smoketown

  1 season

  I följderna av ett mystiskt mord får tre unika individer, en polisutredare, en reporter och en tonårstjej övernaturliga krafter att kämpa för stadens fattigaste och mest utsatta område.

 • Orubbligt hopp med Max Lucado

  1 season

  När du står inför utmanande omständigheter kommer du att frestas att ge efter för hopplöshet. Men i dessa tider som dessa har du ett ovärderligt ankare - Gud är mer än kapabel att lyfta upp, återställa och stärka ditt trötta hjärta, och vad han lovar, kommer han att uppfylla.

  Få svar på:
  - Varfö...

 • Chase the Lion

  1 season

  Den här serien utforskar berättelser och livsöden där människor gjorde det omöjliga, det otänkbara. Utgångspunkten är 2 Samuelsboken 23:20 om Benaja som jagade lejonet ner i brunnen och dödade det.

 • Jesus the Game Changer

  2 seasons

  Är Jesus fortfarande relevant för vår tid? Vilken inverkan har han och hans tidiga efterföljare haft på vår omvärld? På vår etik och moral? På vår tradition och vardag? Kanske långt mer än vad många vet och idag försöker hävda.

  Jesus the Game Changer är en serie i 13 delar om hur Jesus liv och u...

 • Du tar dig igenom

  1 season

  I denna serie tar bästsäljande författaren och förkunnaren Max Lucado med oss till Bibelns berättelse om Josef. Utifrån hans liv kan vi lära oss att det finns en väg framåt, även i de mörkaste och mest hopplösa perioderna av livet.

 • Varför Israel berör

  1 season

  Varför Israel Berör utforskar det inspirerande undret som den lilla men mäktiga nationen Israel är. Från dess bibliska rötter till dess återuppkomst som en självständig nation och dess roll idag som en modell för mod, uthållighet och hopp för världen.