TBN Nordic fyller 1 år

TBN Nordic fyller 1 år

10 Episodes

Den 15 oktober firades 1 års dagen för TBN Nordic som TV Kanal på Satelit 24/7. Här kan du se hela programmet och ett urval av klipp från kvällen.

Watch free Share
TBN Nordic fyller 1 år
 • Vem är Anders Wisth?

  Episode 1

  1 minut om vem som är TBN Nordics general manager.

 • Siewert Öholm, visionär och pionjär

  Episode 2

  En av SVT s främsta producenter genom tiderna , Siewert Öholm var under sina sista år en viktig del i att förverkliga visionen för TBN Nordic. Som nära bollplank till Anders Wisth och en aktiv och engagerad person i styrelsearbetet var han med och formade det som nu blivit TBN Nordic.

 • TBN Nordic på de Kristna konferenserna

  Episode 3

  Under det första året har TBN Nordic varit aktiva och sänt från ett flertal av de ledande kristna konferenserna i Sverige

 • TBN PLAY är nu en verklighet

  Episode 4

  Det stora fokuset är nu att utveckla och sprida den nya plattformen för streaming. TBN PLAY. SE är en verklighet och har redan fått en stor publik som växer för varje dag.

 • Mia Sjöö - Jag älskar dig Jesus

  Episode 5

  Den uppskattade artisten Mia Sjöö, känd för många genom tittarsuccsén "Minns du sången" sjöng den älskade hymnen " Jag älskar dig Jesus, jag vet du är min" under TBN Nordics ett års kalas.

 • Sara Lundbäck Bell - Lär mig att älska

  Episode 6

  Sarah Lundbäck Bell var inte bara eminent värd för kvällen utan avslutade kvällen med en av sina vackra sånger som heter "Lär mig att älska"

 • Lennart Lindberg - Jag har hört om ett land

  Episode 7

  Med sin unika förmåga att kommunicera budskapet i toner som går hem i de breda folklagren sjunger Lennart "Nenne" Lindberg en av sina favoriter, " Jag har hört om ett land". Samarbetet har funnits mellan Anders Wisth och Lindbergarna i olika former och det kommer intensifieras under 2020.

 • Mats Dernand - Nåd

  Episode 8

  Mats Dernánd är trubaduren och företagaren från Örebro. Under kvällen fanns Mats med i studion tillsammans med sin hustru Sofia som varit aktiv i arbetet med att utveckla Mediahuset och TBN Nordic.

 • Hur det började i Mediahuset

  Episode 9

  Året var 2010 och produktionerna började i Mediahuset i Stockaryd. Då var det en kyrkolokal, fd. Filadelfiakyrkan, som hade blivit tillgänglig efter samgåendet mellan församlingar på orten. Här får Anders Wisth och en grupp volontärer möjlighet att utveckla visionen och arbetet med att sätta buds...

 • 1 årskalas

  Episode 10

  Välkommen till en kväll när vi firade TBN Nordics 1 års dag. Den 15 oktober 2018 satt anders Wisth & Matt Crouch i Jerusalem och förklarade kanalen lanserad. Mycket har hänt under året som gått. Följ med på en tids och visions resa om allt det som har hänt. Speciella gäster under kvällen var:...