Relamore: Ett Program om Relationer

Relamore: Ett Program om Relationer

2 Seasons

I detta program samtalar Britta Bolmenäs med psykologen och författaren Alf B Svensson om allt som har med relationer att göra. Det svåraste men också det bästa i livet. Hur hanterar vi jobbiga och vardagliga situationer i äktenskap, föräldraskap och vänskap? Livet erbjuder sällan paketlösningar, men här får du många bra tips av livserfarenhet som kan hjälpa dig i rätt riktning. Alf och Britta drar sig inte för att diskutera det som är känsligt och jobbigt att prata om och de besvarar tittares frågor om olika ämnen.

Relamore: Ett Program om Relationer
 • Att bli arg utan att såra | Relamore

  Episode 1

  Hur hanterar vi otrohet och hur kan otrohet se ut i dagens samhälle?
  Hur kan vi kontrollera vår ilska men ändå att våga visa när vi är blir arga?
  Hur kan du som förälder visa ilska och bli arg utan att såra dina barn?
  Enligt forskningen behöver barn fem gånger så mycket beröm och uppmuntran so...

 • När våra skärmar tar över | Relamore

  Episode 2

  Är det dags att införa skärmfria zoner hemma?
  Och är du medveten om vad dina barn gör på nätet? Det är mycket som är farligt med alla möjligheter som finns med tillgången på internet.
  I detta avsnitt pratar Britta och Alf även om vad vi bråkar om i våra relationer. Det är inte alltid lätt att k...

 • Allt mitt är ditt | Relamore

  Episode 3

  Vad bråkar vi mest om? Bland annat ekonomi och arbetsuppgifter. Men hur lär man sig att vara generös och lösa dessa konflikter?
  Lär dig att vara generös även med uppmuntran! Visst vill vi att våra barn ska få en självkänsla de kan leva på resten av livet då behöver de bli uppmuntrade och påminda ...

 • Tuffa tider | Relamore

  Episode 4

  Finns det något värre än när ditt barn blir mobbat? Hur ska du på bästa sätt konfrontera detta? Och vad skulle du göra om det var ditt barn som är mobbaren?
  Tror du att skilsmässa är det bästa alternativet, men blir du verkligen lyckligare? Det är lätt att tro att gräset verkligen är grönare på ...