Populära Serier

 • 365 Dagar med Jesus

  1 season

  I 365 dagar med Jesus delar Niklas Piensoho med sig av enkla reflektioner, en för varje dag under ett helt år utifrån bibeltexter som på ett eller annat sätt kommit att bli viktiga för honom. I centrum står Jesus trons kärna och stjärna. Med honom som utgångspunkt blickar författaren bakåt i hist...

 • Mysteriernas bok

  1 season

  Mysteriernas Bok av Jonathan Cahn är baserad på hans bok med samma namn, och kan liknas med en skattkista fylld av mysterier, gömda nycklar och uppenbarelser. I denna serie får du chansen att ta del av bibliska mysterier från både Gamla och Nya Testamentet, mysterier som kan komma att förändra sä...

 • Det Finns Hopp
  2 seasons

  Det Finns Hopp

  2 seasons

  "Det finns hopp för ditt liv. Kanske har du aldrig haft en erfarenhet med Gud. Kanske har du aldrig riktigt trott att det det är något för dig. Vi är många som kände likadant. Som växte upp utan varken tro eller hopp. Men det var alltid något på insidan som saknades. Ett tomrum i hjärtat. Ångest,...

 • Praise by TBN Nordic: Möt Personer som Följer sin Kallelse och Övertygelse

  2 seasons

  I Praise får du möta personer som följer sin kallelse och övertygelse. Vilken är deras drivkraft? Vilka avgörande ögonblick fick dem att göra det de gör? Vad har Gud fått betyda för dem?

 • Nyhemsveckan 2019

  1 season

  Nyhemsveckan, en av Sveriges största kristna konferenser. Här har människor mött Gud och gjort livsförvandlande upplevelser och erfarenheter. Här kan du ta del av ett antal inspirerande predikningar från konferensen 2019.

 • Jesus the Game Changer

  1 season

  Är Jesus fortfarande relevant för vår tid? Vilken inverkan har han och hans tidiga efterföljare haft på vår omvärld? På vår etik och moral? På vår tradition och vardag? Kanske långt mer än vad många vet och idag försöker hävda.

  Jesus the Game Changer är en serie i 13 delar om hur Jesus liv och u...

 • Du tar dig igenom

  1 season

  I denna serie tar bästsäljande författaren och förkunnaren Max Lucado med oss till Bibelns berättelse om Josef. Utifrån hans liv kan vi lära oss att det finns en väg framåt, även i de mörkaste och mest hopplösa perioderna av livet.

 • Chase the Lion
  1 season

  Chase the Lion

  1 season

  Den här serien utforskar berättelser och livsöden där människor gjorde det omöjliga, det otänkbara. Utgångspunkten är 2 Samuelsboken 23:20 om Benaja som jagade lejonet ner i brunnen och dödade det.

 • Orubbligt hopp med Max Lucado

  1 season

  När du står inför utmanande omständigheter kommer du att frestas att ge efter för hopplöshet. Men i dessa tider som dessa har du ett ovärderligt ankare - Gud är mer än kapabel att lyfta upp, återställa och stärka ditt trötta hjärta, och vad han lovar, kommer han att uppfylla.

  Få svar på:
  - Varfö...

 • Varför Israel berör

  1 season

  Varför Israel Berör utforskar det inspirerande undret som den lilla men mäktiga nationen Israel är. Från dess bibliska rötter till dess återuppkomst som en självständig nation och dess roll idag som en modell för mod, uthållighet och hopp för världen.

 • Music for His Fame

  1 season

  Fräsch kristen sång och music i en modern tappning. TV-Radio när den är som bäst. MUSICFORHISFAME är plattformen med den senaste & mest populära kristna musiken. Gänget är en radiostation och ett musikbolag som vill göra skillnad i människors vardag genom musik.

 • En resa genom historien – Evangelierna

  1 season

  I En resa genom historien får vi följa med Dave Stotts på ett av hans mest spännande äventyr, där han berättar historien om Jesus från de platser där de utspelade sig. I 18 avsnitt får vi ta del av historia, arkeologi, geografi samt konst som har att göra med Jesus födelse, mission, död och uppst...

 • Preacher's Corner

  1 season

  Preacher's Corner handlar om livsinspiration grundat i bibelns undervisning om oss människor. Olika kristna ledare delar med sig av erfarenheter och insikter ur den bok som varit kompass för liv och tro i flera tusen år. Man kan tro att livsvisdomen tillhör en tid som gått, men i mötet med boken...

 • Guds rikes värderingar

  1 season

  Vilka värderingar påverkar dig och ditt liv mest?
  Vi kan nog vara överens om att våra liv styrs av våra värderingar. Det vi anser är viktigt ger vi vår tid och det följer vi. Någon har kallat Guds rike för ”Riket annorlunda”, framför allt för att dess värderingar ofta är så livsbejakande och ann...

 • Sjung med Lindbergarna: Önskesånger och Kristna Sångklassiker

  1 season

  Önskesånger och kristna sångklassiker. Lindbergarna är unika i sitt sätt att kommunicera sin tro på ett folkligt sätt. Deras uppträdande samlar storpublik och möjligheten att få höra sina andliga sångfavoriter gör att många vill vara med.
  Nu tar vi Lindbergarnas uppskattade framträdande till Liv...

 • Europakonferensen 2019

  1 season

  Jesus är i centrum! Europakonferensen har alltid varit en plats för gudsmöten och i år är det ingen skillnad. Se och hör talare från hela världen med budskap från Gud.

  Europakonferensen från Livets Ord i Uppsala (23-28 Juli 2019).

 • Hillsong Summercamp 2019

  1 season

  När Hillsong möts är det intensiv lovsång, ett budskap om Guds möjligheter i våra liv idag.

 • Livsväg 2019 | EFS

  1 season

  4-6 oktober 2019. Hur leder den Helige Ande, hur kan du få möta Honom och hur lever man ett hållbart kristet liv?

 • Gud kom nära
  1 season

  Gud kom nära

  1 season

  Den världsberömde pastorn och författaren Max Lucado ger i denna serie sin bild av Julen.

 • Nights of Hope | Livets Ord 3-5 oktober

  1 season

  Kvällar med ett budskap som förändrar och skapar hopp och tro.