Piratsommar

Piratsommar

Sommarlovslediga barn tillbringar dagarna i ett klubbhus vid havet. De hittar på roliga saker och tittar på det spännande programmet ”Piratsommar”.
Piratsommar handlar om Rosa och Postmästaren som tar semester från postkontoret och checkar in på Olofs camping, men när sjösjuka sjörövare kommer dit i en båt på land blir det allt annat än en lugn campingsemester. Den buttra campingvärden Olof hamnar även han i den fartfyllda skattjakten. Här blandas äventyr och skojiga upptåg med berättelser från Bibeln och spännande bibelfakta.

Subscribe Share
Piratsommar
 • Piratsommar TRAILER

  Sommarlovslediga barn tillbringar dagarna i ett klubbhus vid havet. De hittar på roliga saker och tittar på programmet "Piratsommar".

  I Piratsommar tar Rosa och Postmästaren semester från postkontoret och checkar in på Olofs camping, men när sjösjuka sjörövare kommer dit i en båt på land blir de...

 • Piratsommar avsnitt 1 | Fiska flaskpost

  På sommarklubben testar barnen på att fiska. De tar reda på hur man fiskade på Jesu tid och får höra bibelberättelsen om de första lärjungarna och fiskfångsten. Barnen tittar även på det första avsnittet av ”Piratsommar”.
  I Piratsommar tar Rosa och Postmästaren semester från postkontoret och chec...

 • Piratsommar avsnitt 2 | Hemliga meddelanden

  I sommarklubben visar barnen hur man kan skicka hemliga meddelanden till sina kompisar. De tar även reda på hur människor bodde på Jesus tid.
  I dagens avsnitt av Piratsommar upptäcker campingvärden Olof att två gäster har intagit campingen med båt istället för husvagn. Gästerna gör allt för att i...

 • Piratsommar avsnitt 3 | Bad är tokstålleri

  Barnen i sommarklubben är på utflykt och ska testa att klättra i en höghöjdsbana. Det krävs en hel del mod att kliva ut bland trädtopparna och de får höra bibelberättelsen om när Petrus går ut på vattnet.
  I Piratsommar väntar en riskfylld jakt och Postmästaren får göra en riktig räddningsinsats....

 • Piratsommar avsnitt 4 | Skattjakten

  Det är varmt ute och barnen i sommarklubben visar hur man gör ett svalkande sommarbål. De pratar om bibelberättelsen ”fem bröd två fiskar” efter att ha sett det sista avsnittet av Piratsommar.
  I Piratsommar är det midsommarafton och kapten får en idé hur han ska kunna stjäla flaskposten med skat...