Nyhemsveckan 2021

Nyhemsveckan 2021

6 Seasons

Nyhemsveckan, en av Sveriges största kristna konferenser. Här har människor mött Gud och gjort livsförvandlande upplevelser och erfarenheter. Här kan du ta del av innehållet från konferensen 2021.

Nyhem har under mer än åtta decennier varit platsen där många visioner för Guds verk har presenterats och fått rot och fäste i pingstfolket. Det har handlat om evangelisation och mission i Sverige och ut över välden. De stora visionerna har vi som pingstfolk med Andens kraft fått hjälpas åt att förverkliga både som församlingar och enskilda.

Trailer Share
Nyhemsveckan 2021
 • Ungdomsmöte fredag | Nyhemsveckan 2021

  Episode 1

  Det första mötet från Nyhemsveckans ungdomshelg 2021. I kvällens möte får du lyssna till Ghazal Zekavat, pastor med ansvar för ungdom i Pingstkyrkan Borås. Temat handlar om ”Stor är vår gud – Han ser till mig”.

 • Ungdomsmöte lördag | Nyhemsveckan 2021

  Episode 2

  Det andra mötet från Nyhemsveckans ungdomshelg 2021. I kvällens möte får du lyssna till Erik Valier, Pastor i Mälarökyrkan, Ekerö. Temat handlar om "Stor är vår Gud – Svaghet".
  Sång och musik i mötet är under ledning av Caroline Eliasson med team.

 • Ungdomsmöte söndag | Nyhemsveckan 2021

  Episode 3

  Det tredje och sista mötet från Nyhemsveckans ungdomshelg 2021. I kvällens möte får du lyssna till Jacob Ventlinger, pastor i Filadelfia, Södra Öland.
  Medverkande: Gift Blessing.
  Sång och musik i mötet är under ledning av Caroline Eliasson med team.