NYHEMSVECKAN 2021

NYHEMSVECKAN 2021

Nyhemsveckans inriktning och fokus de senaste åren har blivit en succé! Nyhemsveckan är en plats där allt fler familjer möter Herren tillsammans, och där tron och verktygen stärks för fortsatt gemenskap i den lokala församlingen. Därför vill vi fortsätta att utvecklas och förnyas.

Vi utmanas av att synkronisera Nyhemsveckans tre spår, Barn, Ungdom och Vuxen till en konferens. Detta kommer vi att fortsätta med. Vi tror nämligen att generationerna hör ihop. Genom att hela familjen har samma starttid på förmiddag, eftermiddag och kväll underlättar vi också för familjer att ”hitta rytmen” på Nyhemsveckan.

En återkommande konferens
Nyhem har under mer än åtta decennier varit platsen där många visioner för Guds verk har presenterats och fått rot och fäste i pingstfolket. Det har handlat om evangelisation och mission i Sverige och ut över välden. De stora visionerna har vi som pingstfolk med Andens kraft fått hjälpas åt att förverkliga både som församlingar och enskilda.

För 54 år sedan köpte Betaniaförsamlingen nuvarande område på Nyhem. För ca 30 år sedan satsade pingstfolket i Sverige på ett nytt tält här på Nyhem. Det var insamlingar i våra Nyhemskonferenser, i pingstförsamlingarna och inte minst av enskilda pingstvänner från hela landet. År 2009 fick vi äntligen inviga Nyhemshallen som vi hoppas och tror ska få vara till välsignelse för många i flera generationer framåt.

Share
NYHEMSVECKAN 2021